Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Verdacht Van Moord

Politie zoekt naar 16-jarige Ricardo Pinafort

Verdacht van moord

Laatst gezien op 14 oktober

De politie is op zoek naar de 16-jarige Ricardo Pinafort, die wordt verdacht van moord. Pinafort is voor het laatst gezien op 14 oktober in de omgeving van Amsterdam Zuidoost. De politie heeft een opsporingsbericht uitgevaardigd en vraagt het publiek om hulp bij het vinden van de verdachte.

Pinafort wordt beschreven als een jongen van Surinaamse afkomst, ongeveer 1,70 meter lang, met een slank postuur. Hij heeft kort zwart haar en bruine ogen. Op het moment van zijn verdwijning droeg hij een zwarte jas, een grijze broek en zwarte sneakers.

Volgens de politie is Pinafort mogelijk betrokken bij een geweldsincident dat plaatsvond op 14 oktober in Amsterdam Zuidoost. Het slachtoffer van het incident, een 22-jarige man, is overleden aan zijn verwondingen. De politie heeft geen verdere details over het incident bekendgemaakt.

Wie informatie heeft over de verblijfplaats van Ricardo Pinafort wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Belangrijke informatie

* Ricardo Pinafort wordt verdacht van moord. * Hij is voor het laatst gezien op 14 oktober in Amsterdam Zuidoost. * Hij is ongeveer 1,70 meter lang, heeft kort zwart haar en bruine ogen. * Hij droeg een zwarte jas, een grijze broek en zwarte sneakers op het moment van zijn verdwijning. * Iedereen met informatie over zijn verblijfplaats wordt verzocht contact op te nemen met de politie.


Komentar